Mehmet Akıncı 30 yıllık tecrübesine dayanarak Lagash ismiyle yepyeni bir marka oluşturmuştur. Böylece sektörün gelişmesine vesile olmuştur. Adıyamanlı Mehmet Usta'nın hikayesi 1994 yılında başlamıştır. Mehmet Akıncı çiğ köftede et yerine ceviz içi, badem içi ve fıstık gibi çeşitli ürünler kullanarak farklı bir sos icat eder. Böylece bugün hem sağlıklı hem de gıda yönetmeliklerine uygun etsiz çiğ köfte lezzetini ortaya çıkarır. İşte Lagash'ın lezzet sırrı buradan gelir. Çünkü, Lagash'ın kurucusu Mehmet Akıncı etsiz çiğ köftenin mucididir.
Proje geçmişi
Bu bölümde projenin geçmişini belirtebilir ve onu yaratmanızdaki gerekçenizi tanımlayabilirsiniz. Projenin kilometretaşlarını belirtebilir ve kullanıcılara bilgi verebilirsiniz.